Oblivion RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Oblivion RPG

A cool fantasy-oriented RPG/ Might&Magic syle

2 posters

Коакви и кои са любимите ми игри

Admin
    Admin
    Admin

Брой мнения : 335

Character sheet
    Жизнени точки:
    Коакви и кои са любимите ми игри Left_bar_bleue48/48Коакви и кои са любимите ми игри Empty_bar_bleue  (48/48)
    Мана:
    Коакви и кои са любимите ми игри Left_bar_bleue65/65Коакви и кои са любимите ми игри Empty_bar_bleue  (65/65)
    Дух:
    Коакви и кои са любимите ми игри Left_bar_bleue33/33Коакви и кои са любимите ми игри Empty_bar_bleue  (33/33)

Коакви и кои са любимите ми игри Empty Коакви и кои са любимите ми игри

Писане by Admin Съб Фев 28, 2009 1:35 pm

Просто кажете какъв тип игри - стратргии, екщъни, приключенски - обичате да играете и избройте няколко, които са сред любимите ви.

Най-много обичам РПГ-тата, като сред любимите ми игри са Neverwinter nights, Oblivion, The Witcher и други. Отделно харесвам и стратегиите като Warcraft 3, но колкото и да странно да звучи (предвид изброените до сега игри), най-любимата ми поредица е Call of duty.
    Хакате Йасуда
    Хакате Йасуда

Брой мнения : 26
    Местожителство : Разград

Character sheet
    Жизнени точки:
    Коакви и кои са любимите ми игри Left_bar_bleue87/87Коакви и кои са любимите ми игри Empty_bar_bleue  (87/87)
    Мана:
    Коакви и кои са любимите ми игри Left_bar_bleue50/50Коакви и кои са любимите ми игри Empty_bar_bleue  (50/50)
    Дух:
    Коакви и кои са любимите ми игри Left_bar_bleue15/15Коакви и кои са любимите ми игри Empty_bar_bleue  (15/15)

Коакви и кои са любимите ми игри Empty Re: Коакви и кои са любимите ми игри

Писане by Хакате Йасуда Съб Фев 28, 2009 1:47 pm

Аз играя предимно шутъри и стратегии:
    Call of Duty
    Counter Strike
    Heroes of Might and Magic
    Empire Earth
    Age of Empires
    Knights of Honour
    Commandos

Общо взето това са любимите ми игри.

В момента е: Чет Ное 21, 2024 12:03 pm